~ Η σχολή των Θεών ~


image»Ο κόσμος που βλέπεις και αγγίζεις δεν είναι αντικειμενικός και ποτέ δεν θα μπορέσει να είναι… Αντανακλά εσένα… Μάθε να είσαι λαμπερός, κομψός, μεγαλοπρεπής, έξοχος, μάθε να χρησιμοποιείς σωστά το χλευασμό και την οργή, μάθε να ενσαρκώνεις τον ρόλο που σου υπαγορεύει η περίσταση: αστείος, ειρωνικός, αιχμηρός, ονειροπόλος και καλοδιάθετος, εγκρατής και ειλικρινής, γαλήνιος και αποστασιοποιημένος..
..
Γίνε πρωταθλητής της ελευθερίας. Αφιέρωσε το έργο σου στη βελτίωση της ανθρωπότητας, απελευθερώνοντάς την από κάθε είδους τυραννίες και καταπιέσεις πολιτικές, θρησκευτικές, κοινωνικές, νοητικές και συναισθηματικές, και θα δεις μπροστά στα μάτια σου, να χτίζεται ένας επίγειος παράδεισος».

Elio D’ Anna ~ Η Σχολή των Θεών ~

Advertisements
This entry was posted in ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to ~ Η σχολή των Θεών ~

 1. Ο/Η Μαρία λέει:

  «Η συγκαταβατηκότητα της ανθρωπότητας στα αρνητικά συναισθήματα και σε καταστροφικές σκέψεις είναι η πραγματική αιτία όλων των συμφορών της. Να επαγρυπνάς! Μην επιτρέπεις να αναπτυχθεί μέσα σου ούτε ένα μόριο πόνου. Χρησιμοποίησε οποιοδήποτε μέσο, αλλά κλείσε άμεσα την κάθε θανάσιμη πληγή σου!»

  Elio D’ Anna ~ Η Σχολή των Θεών ~

  Καταπληκτικό βιβλίο, το συστήνω ανεπιφύλακτα.

 2. Ο/Η Μαρία λέει:

  «Ο κάθε άνθρωπος είναι ο μοναδικός αρχιτέκτονας της πραγματικότητας που πρέπει να ζήσει. Ο κόσμος είναι μια μεγάλη οθόνη όπου προβάλλονται τα φαντάσματα της ζωής μας. Πέρα από μας δεν υπάρχει καμία δύναμη, γνωστή ή άγνωστη, φυσική ή υπερφυσική που θα μπορούσε να επηρεάσει τη μοίρα μας Οποιοδήποτε γεγονός της ζωής μας, πριν εκδηλωθεί, θα πρέπει να έχει την συγκατάθεσή μας.»

  Elio D’ Anna ~ Η Σχολή των Θεών ~

Σχολιάστε!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s